Kavga'da bıçaklar çekildi..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Olay gece saatlerinde ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre çocukluk arkadaşı iki kişi arasında çıkan kavgada B.Ç.(29) aldığı bıçak darbesiyle yaralandı…

Asayiş Yayın: 19 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2021 11:11:44
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.

 

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı.
Olay gece saatlerinde ilçeye bağlı Orhanlar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre çocukluk arkadaşı oldukları öğrenilen E.Ş ile B.Ç. Arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken B.Ç aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Kanlar içinde kalan B.Ç için 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Adrese kısa sürede ulaşan 112 sağlık ekipleri B.Ç.ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Özel Echomar Hastanesine kaldırdı. B.Ç.’nin durumunun ağır olduğu ve sevk edildiği İstanbul’da bir hastanede hayati tehlikesini atlattığı öğrenilirken E.Ş. ise gözaltına alındığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.