Kaymakam Yapıcı'ya ziyaret..

Merkezi Kdz.Ereğli'de kurulan Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyet'i, Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.10.2021 17:08:28
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Ziyarette konuşan BATİYAC Başkanı Sina Çıladır, bölge basınının sorunlarını, çözüm önerileri ve Ekim ayının sonunda meclise taşınacak olan İnternet Medya Yasa Tasarı ile ilgili Kaymakam Yapıcı'ya bilgi aktardı. Yapıcı, gazetecilerin sorunlarıyla ilgili elinden geldiğince destek vereceğini belirterek; "İstişaremizin devam etmesi bölge menfaatleri açısından oldukça önemli.", dedi.

KAYMAKAMLIK BÜNYESİNDE BASIN DEPARTMANI KURULDU

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde basın departmanı kurduğunu belirten Kaymakam Yapıcı; "İnternet Gazeteciliği ve Sosyal medya artık vazgeçilmez oldu. Dolayısıyla bizlerde ayak uydurmak zorundayız. Bunun için Kaymakamlığımız bünyesinde bir basın departmanı oluşturduk. Daha şeffaf olabilmek ve kamuyu ilgilendiren konulara hızlı müdahale edebilmek için arkadaşlarımız çalışıyor.", şeklinde konuştu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı sonrası son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.