Kaza kurşunu!..

Teknoloji Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 12:28:37
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki taraf arasında çıkan tartışmada bir kişi silahtan çıkan merminin isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Olay gece 01,45 sularında Kavaklık Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında husumet bulunan G.G. İle B.Ö. caddede karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışmada B.Ö. belindeki silahı ateşledi. G. G. Yi vurmak isteyen B.Ö. yanlışlıkla G. G. Nin yanındaki arkadaşı M. Ö. Yü ayağından vurdu. B.Ö. olaydan hemen sonra ise ticari taksi ile kaçtı. Yaralı M. Ö. İçin haber verilen sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. M. Ö. Nün tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayın G.G. Nin kaçırdığı eşinin akrabaları ile uzun zamandır husumetleri bulunduğu ve bundan dolayı meydana geldiği iddia edildi.

Polis olaydan sonra kaçan B.Ö. yü yakalamak için arama çalışması başlatırken, silahla yaralama olayhı ile ilgili de soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.