Kaza mı? Cinayet mi?

Teknoloji Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 16:21:24
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hastaneye kanlar içerisinde getirilen bir kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre Uzunçayır Mahallesi Yağmur Sokak üzerinde ikamet eden 57 yaşındaki Recep Er, yeğeni Ö.E. (32) tarafından Devlet hastanesine getirildi. Darp edildiği iddia edilen ve durumu ağır olan Recep Er, yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. Polis, Recep Er’i hastaneye getiren Ö.E. yi gözaltına aldı. Üzerinde kan bulunan araç ise yapılan incelemenin ardından yedi emine kaldırıldı. Polis Recep Er’in ölümü ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı. Olayda gözaltına alınan Ö.E. nin amcası Recep Er’i yolda kanlar içinde bulduğunu ve vakit kaybetmeden kendisine ait özel aracı ile hastaneye getirdiğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.