Kdz.Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı Temayül Sonuçları...

Kdz.Ereğli'de 18 Nisan'da yapılacak olan kongrede, adayı belirlemek için dün parti binasında temayül yoklaması gerçekleştirildi. 233 kişinin oy kullanması beklenen temayül'de yalnız 93 kişi görüşünü bildirmişti.

Siyaset Yayın: 10 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 10.03.2020 22:41:45
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

9 Mart Pazartesi günü, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı’nda, 18 Nisan’da yapılacak olan ilçe Kongresi süreci çerçevesinde, Zonguldak’tan sorumlu koordinatör milletvekili Metin Çelik ve bölge koordinatörü Yahya Çelik’in denetiminde ilçe başkanı için,  temayül yoklaması yapıldı. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Temayül Yoklamasının başlaması dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada temayül yoklamasının ilçe, il ve ülkeye hayırlı olmasını dileklerini sunmuştu. Alınan kesin olmayan bilgilere göre Genel Merkezde 3 isim üzerine ağırlıkta durulduğu söyleniyor.

İŞTE TEMAYÜL SONUÇLARI:

Kaynaklardan alınan kesin olmayan  bilgilere göre Temayül Yoklamasından çıkan en yüksek oy alma oranına göre açıklanan isimler sırasıyla,

1.Saffet BOZKURT

2.Baki TURA

3.Numan KORKMAZ

4.Mustafa DEMİRAY

5.Ahmet KÖSE

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.