Kdz.Ereğli'de Ekonomi Toplantısı Gerçekleştirildi

Asayiş Yayın: 14 Ocak 2020 - Salı - Güncelleme: 14.01.2020 19:55:40
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın liderliğinde Kdz.Ereğli'de ekonomi toplantısı gerçekleştirildi.. Toplantıya gazetecileri temsilen EGD Başkanı ve KGK İl Temsilcisi İ.Necati Günay katıldı..

Kdz.Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklama şöyle:

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ Başkanlığında, Kaymakamımız Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU, iş adamlarımız, esnaflarımız, meslek odaları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımları ile 14.01.2020 tarihinde saat: 14.00’de Büyük Anadolu Otelinde “Ekonomik Toplantı” düzenlenmiştir. Toplantıda; il ve ilçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, ilçemizde devam etmekte olan kamu ve özel sektör yatırımları ile istihdam olanakları hakkında görüşülmüş, katılımcılarla birlikte yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona ermiştir.
Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.