Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kızılay rekora imza attı.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi öncülüğünde Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı önünde kan bağış kampanyası düzenlendi.

Yaşam Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.02.2021 19:13:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli şubesi, Kdz. Ereğli Jandarma Komutanlığı işbirliği ile 10:00 ile 18:00 saatleri arasında İlçe Jandarma Komutanlığı önünde kan bağışı kampanyası düzenlenirken, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, kan bağış kampanyası için destek olan Jandarma komutanlığına teşekkür etti. Ciğer açıklamasında, “Bugün kan bağış kampanyasına vatandaşlarımızın çok yoğun katılımı var. Özellikle Jandarma Bölge Komutanı Bayram Dündar’a çok teşekkür ediyoruz. Muhtarlarımız ve bölge halkımızın yoğun katılımları ile kan bağış kampanyasına devam ediyoruz. Özellikle pandemi sürecinde kan stoklarımızın azalması ve bu anlamda ihtiyacımızın çoğalması durumuyla Jandarma Komutanlığı’mız da bu anlamda bize,  Türk Kızılay’ımıza kan tedariği konusunda yardımcı oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Açıklama şöyle:

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ve Kızılay Şube Başkanlığınca, Zonguldak ili/ilçeleri ve köylerinde, 17- 26 Şubat 2021 tarihleri arasında, müştereken yapılan kan bağışı kampanyası sonucunda; 336 Jandarma personeli, 344 vatandaş olmak üzere toplam 680 ünite kan bağışı yapılmıştır.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.