Kdz.Ereğli Kavaklık İlköğretim Okulu'nun faaliyetleri ses getirdi...

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Kdz.Ereğli Kavaklık İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte yaptığı örnek olacak nitelikteki faaliyet üretim çalışmaları diğer eğitim kurumlarına örnek oluyor.

Eğitim Yayın: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2022 23:29:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Okul Müdürü Soner ARSLANOĞLU, Müdür Yardımcıları Sevgi Gökçe KILIÇ ve Şerife ÇANKAYA’nın yönetiminde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okul projeleriyle ön planda olmaya devam ediyor. Okul öğretmenlerinin katkılarıyla öğrencilerine bahçe ,sera,tarla, sepet örme gibi birçok alanda faaliyet çalışmaları yükleyen okul hem öğrencilerine doğa bilincini, sevgisini kazandırıyor diğer taraftan öğrencilerinin beceri gücünü arttırıyor.

Doğa ve hayvan sevgisini öğrencilerine aşılayan okulun çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı sayfasında da yer aldı.

 

Okul çalışmalarını yerinde değerlendirmek için okulu ziyaret eden ilçe milli eğitim müdürü İsmail Aksoy eğitim kurumundaki çalışmaların öğrencilere kattığı artı değerler ve beceriler konusunda takdir ettiğini belirti. Okulun sera ve beceri atölyelerini gezen Aksoy daha sonra okul öğretmenleri ile toplantı yaparak istek ve ihtiyaçları dinledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.