Kdz.Ereğli Kent Konseyinden örnek davranış

Kdz. Ereğli Kent Konseyi topluma örnek teşkil edebilecek faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi…

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 13:26:05
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de sosyal faaliyetlerini sürdürürken protokol ziyaretlerine de devam eden Kent Konseyi örnek bir davranışa imza attı.

Kent Konseyi, ülkemizde yaşanan yangın facialarından sonra ziyaretlere çiçek götürme yerine, tüplü çam fidanı götürmeyi tercih etti.

Son ziyaretini İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Kent Konseyi, İYİ Partiye de tüplü çam fidanı hediye etti.
İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Kent Konseyi’nin bu tutumunu tekdir ederek Başkan Osman Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı.

Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz’da, konsey olarak yaklaşık 500 adet fidan aldıklarını ve bu fidanlar ile ülkemizdeki yangın facialarını unutturmamak adına hatıra ormanı oluşturacaklarını söyledi.
Kent Konseyi’nin İYİ Parti’ye gerçekleştirdiği ziyaret semimi bir ortamda gerçekleşti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.