Kdz.Ereğli nin son 3 günlük Korona tablosu...

Kdz. Ereğli'de son 3 günde 15 vaka var, 130 kişi tedavi görüyor!...

Gündem Yayın: 11 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 11.08.2020 15:25:50
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede dün 7, son 3 günde ise 15 yeni virüs  vakası görüldüğünü açıkladı.

İlçe de karantina uygulanabileceğini söyleyen ve  “Hastane ile evlerde takip edilen hasta sayıları ile ilgili kesin sayıyı biliyorum ama rakam veremem, söylemiyorum. Cuma günü açıklayabilirim “ ifadesini kullanan  Kaymakam Çorumluoğlu, “Dün akşam 7 vakamız var. Son 3 günde vaka sayısı 15. Son 7 vakanın bir kısmı köylerde bir kısmı merkezde. “ dedi.

“Eğer böyle devam ederse belli noktalarda karantina olabilir.” olabilir.” diyen Kaymakam Çorumluoğlu , “ısrarlı sorular üzerine  “İlçede tedavi görenlerin sayısı 130 “ açıklaması yaptı.

Kaymakam Çorumluoğlu gün içinde ülke genelinde eş zamanlı olarak yapılan denetimlerin Kdz. Ereğli ayağına bizzat katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.