Kdz.Ereğlide cinayet işlendi.

Ereğli sahilinde silahlı saldırı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ersin A. (47) sahilde bankta oturduğu sırada saldırıya uğradı. Son zamanlarda sokak ortasında adam vurma nerdeyse moda haline gelirken, Karadeniz Ereğli Sahilinde bir cinayet daha işlendi.

Asayiş Yayın: 17 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 17.08.2020 17:46:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kafelerin bulunduğu bölümün arkasında sahilde oturan  cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen Ersin Aydoğan hasmı olduğu iddia edilen Devrim K. kişi tarafından kafasında vurularak öldürüldü.

Silahlı saldırı sonucu başından vurularak öldürülen 1973 doğomlu Ersin A. için olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 

 


Saldırgan kaçarken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  Ersin Aydoğan’ın neden öldürüldüğü sebebi  henüz bilinmiyor.

 

 

Silah sesleri ile birlikte büyük panik yaşanırken, vatandaşlar kaçıştı. Sağlık ve polis ekipleri kısa sürede intikal etti. Vuran kişi Devrim K. yakalanırken, olay yeri koordona alındı, çalışmalar devam ediyor.

8 YIL SONRA

Öte yandan, Kdz.Ereğli'de 16 Ekim 2012 tarihinde Atakan ve Atalay K. kardeşlerin ölümüyle sonuçlanan bar kavgası sonrası görülen dava sonrası 22 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılan ve pandemi dolayısıyla cezaevinden izinli olarak çıkan Ersin Aydoğan olaydan 8 sene sonra Kdz.Ereğli sahil bandında Atakan K.'nin 18 yaşındaki oğlu Devrim K. tarafından infaz edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.