Kireçlik Kamping merkezi olacak.

Vali, Kaymakam, İl Genel Meclisi, Özel İdare Çalışanları ve Devlet Bürokratları, Tatil Kampı İçin Kdz. Ereğli Kireçlik'i seçti.

Ekonomi Yayın: 25 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 25.06.2021 15:44:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından kamp alanı yapılması düşünülen Kdz. Ereğli Sücüllü Köyü Kireçlik sahilinde geçtiğimiz günlerde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak İl Özel İdaresi Genel sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz'dan da kampa ilişkin bilgi almıştı.

Batı Karadeniz'in incisi Kdz. Ereğli'ye çok önem verdiklerini belirten Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'de, Kireçlik Kamp Alanına ilişkin olarak da, ' Bölgemizdeki doğal güzellikleri turizme kazandırmamız noktasında inşallah önümüzdeki dönemde Kdz. Ereğli Kireçlik Bölgesinde bir yatırımımız olacak.

Şu anda 2021 yılı Zonguldak İl Özel İdare bütçesinde belli bir kaynak var, bu kaynağı daha da arttırarak Kireçlik'in turizme kazandırılması sağlanacak, devamında da Kayalıdere şelalelerinde bir çalışmamız olacak.' dedi.

 
 

Haber : 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.