Kızılay şimdi de Pazar yerinde..

Pandemi sürecindeki en aktif rolü üstlenen Kdz.Ereğli Kızılay Şubesi, bu seferde pazaryerine stand açarak; alışverişe gelen vatandaş ve pazaryeri esnafına maske ve dezenfektan dağıttı.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 16:19:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli İlçesi Türk Kızılay’ı Şube başkanı Yaşar Ciğer ve yönetimi tarafından uzun süredir kapalı olan ve yeniden faaliyete geçen kapalı Pazar yeri esnafına ve müşterilerine maske, dezenfekte ve eldiven dağıttı.

Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer yönetim kurulu ve gönüllü üyeleri ile birlikte Kapalı Pazaryeri esnaf ve müşterilerine maske, dezenfekte ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi.

Yapılan çalışma ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer “Uzun süredir kapalı olan ve yeniden açılan Pazaryeri esnafımıza hem hayırlı olsun dileklerimizi sunduk, hem de esnaflarımızla birlikte müşterilerine maske, dezenfekte ve eldiven dağıtımımızı gerçekleştirdik. Kızılay olarak her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.