Köy Muhtarı 'Kendimizi ana kucağında gibi hissettik'

Alaplı Hasanlı köyü muhtarı Recep Tufan, yakalandığı covid-19 sürecinde özveriyle kendisi ve eşine destek olan Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi personellerine teşekkür etti. Tufan: “Kendimizi ana kucağında hissettik”, dedi..

Gündem Yayın: 20 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 20.09.2021 22:58:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

MuhTar Tufan'ın açıklaması şöyle:

Birgün aniden buradan çıkarsam içimden gelenleri söyleyemem diye yazıyorum. Biz buraya 02-09-2021 günü eşimle çok sıkıntılı geldik.Önce Rabbime sonra Tüm sağlıkçılara çok teşekkür ederim sağlığıma kavuşturdunuz.

En yakınımız bize yaklaşmaya korkarken sizler bizi şefkatle merhametle kucakladınız. Adeta kendimizi ana kucağında gibi zannettik. Allah sizleri her türlü kazadan beladan korusun, en ufak bir acı yaşatmasın.

Bunca şefkate, merhamete, hizmete Eşim,şahsım ve tüm Tufan ailesi adına Kdz Ereğli’devlet hastanesinin Başta Baş Hekimimize,Baş Hekim yardımcılarına,Servis Dokdorumuz Tuba TOK,Hocama,Göğüs hastalıkları Dokdorumuz Uz.Dr Ferhat İbrahimov’a, Dahiliye Dokdorumuza,Tüm Dokdorlarımıza, Covid Servisi -2 katının Tüm hemşirelerine, Tüm hizmetlilere,Tomografi,laboratuvar, tüm hastene personellerine, Aşçılarımıza, güvenlikçilerTüm personellere emeği geçen herkese, Her gün arayarak hal hatır soran Hastane Müdürü sayın Ercan beye, Tüm çalışanlara Devletimize teşekkür ederim.

Saygı değer sağlık çalışanları Bizim duamız sizlerle. Hakkınız ödenmez siz hakkınızı helal ediniz.

Doktorlarım, çalışan tüm personel kardeşlerim, bacılarım sizlere minnettarım. Allah hepinizden razı olsun." 20.09.2021 De Rabbim eski sağlığımıza kavuşarak taburcu olmayı nasip etti.

Recep Tufan
ALAPLI Hasanlı köyü
Muhtarı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.