Köylere Hizmet için Encümen Üyeleri seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçimi yapıldı

Siyaset Yayın: 14 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 14.07.2020 21:04:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Ereğli ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçimi yapıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2020 yılı birlik meclis seçimi bugün, koronavirüs tedbirleri kapsamında Kaymakam ve Birlik Başkanı İsmail Çorumluoğlu başkanlığında yapıldı.
Bugün Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni yönetimi belirleme toplantısında 3 İl Genel Meclis Üyesi ve 3 muhtar arasında seçim yaşandı.
Yapılan seçimli toplantıda 95 köy muhtarı oy kullanarak yeni encümenler belirlendi.
2020 yılı için Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde, birlik encümeni olarak görev alacak iki İl Genel Meclis üyesi ile iki köy muhtarının seçimi heyecanlı sona erdi. Yapılan soylama sonucunda birlik encümenliğine Ak Parti İl Genel Meclis üyelerinden Rıfkı Gültekin ile Hüseyin Engin Temel, köy muhtarlarından ise Fındıklı Köyü muhtarı Abdullah Arslan ile Akkaya köyü muhtarı Mehmet Arslan asil üye olarak seçildi.
Yapılan seçimde; Rıfkı Gültekin 73 , Hüseyin Engin Temel 74, Abdullah Arslan 62, Mehmet Arslan 54, Şanver Akdağ 24, Köksal Tekin 28, Mehmet Aksoy 1, Hikmet Öztürk 1, İsmail Akdeniz 1,Dursun Altay 1 oy verildiği görüldü.
Seçimlerin sonunda Muhtarlar Derneği başkanı Şükrü Kılıç, seçilen İl Genel meclis Üyelerini ve muhtarları kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.