Kumanya desteği devam ediyor...

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için açılan aşevine kumanya desteği devam ediyor. Avukat Musa Yurtseven de aşevine kumanya yardımında bulunarak katkı sağladı.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2020 17:09:36
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti ve gıda kolisi yardımları artarak devam ediyor.

Avukat Musa Yurtseven de aşevine  önemli miktarda kumanya desteğinde bulunarak katkı sağladı.

POSBIYIK’TAN TEŞEKKÜR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, aşevine desteğin giderek arttığını ifade ederek ”Ramazan ayının başlaması ile birlikte destek oluğumuz vatandaşlarımızın sayısı daha da çoğaldı. Aşevinde çalışmalarımız devam ediyor.  Bu çalışmaları yaparken hayırsever Ereğli halkı da bize destek oluyor. Avukat Musa Yurtseven’e de yaptığı önemli katkıdan dolayı Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avukat Yurtseven de bu sıkıntılı süreçte ve Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere bir nebze olsun katkıda bulunmak istediğini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.