Meksika ve Kolombiya'lı Turistler geliyor..

Zonguldak, Kdz. Ereğli ve Safranbolu, Meksika ve Kolombiya’nın tur rotasına dahil edildi.

Kültür Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 17:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak, Kdz. Ereğli ve Safranbolu, Meksika ve Kolombiya’nın tur rotasına dahil edildi.

Valiliten yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarımızın da katılımıyla düzenlenen bir programda 16 kişilik bir Meksikalı turist grubunun Zonguldak’ta ağırlandığı, Gökgöl Mağarası, Maden Müzesi ve Eğitim Ocağı gezildikten sonra bir yemekte bir araya  gelindiği hatırlatıldı.

Açıklamada, “Söz konusu etkinlikte Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Paraguay Fahri Konsolosu Cengiz Deveci’ de bizlerle beraber oldu.

Zonguldak Turizm Platformunun gayretleri ve Valiliğimizin de destekleriyle bölgemizin tur operatörlerinin rotasına girmesine yönelik tanıtım faaliyetleri sonrasında artık Meksika ve Kolombiya’nın Türkiye Anadolu turu programı rotasında ZONGULDAK, EREĞLİ ve SAFRANBOLU da var.

İşbirliği ve koordinasyon içerisinde ekip çalışmasıyla elde edilen bu sonucu ilimizin tanıtımı ve turizmi adına önemli görüyor, memnuniyet duyuyoruz.

Başta Zonguldak Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay olmak üzere, ilimiz TSO Başkanı Metin DemirTÜRSAB İl temsilcisi Vahdettin Velioğlu iledestek ve katkı sunan herkese ilimiz adına teşekkür ediyoruz.İlimizin tanıtımı ve ilimiz turizminin gelişimine yönelik çalışmalarımız artarak devam edecektir.” denildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.