Meslektaşımız Hasan Haşıl'ın acı günü!...

Meslektaşımız Hasan Haşıl'ın acı günü!...

Yaşam Yayın: 02 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 02.04.2021 19:11:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Karadeniz Ereğli’de, Yenihaber Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü Hasan Haşıl’ın eşi 46 yaşındaki Sevim Haşıl, bir süredir kanser hastalığıyla mücadele ediyordu.

Tedavi gördüğü Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, 2 Nisan 2021 Cuma sabah saatlerinde vefat eden Sevim Haşıl, Cuma Namazına müteakip Hatip Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Sosyal mesafe kurallarına hassasiyet gösterilerek gerçekleştirilen cenazeye; Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun,

Alaplı TSO Başkanı Recep OcakAlaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Zonguldak İl Temsilcisi İ. Necati GünayKaradeniz Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Erel ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, gazeteciler, muhtarlar, sivil toplum örgütleri, işadamları, merhumenin aile, akraba ve yakınları iştirak etti.

Diğer yandan, Hasan ve merhume Sevim çiftinin 12 ve 14 yaşlarında 2 erkek çocuğu var.

Medya Ereyli Ailesi olarak bir kez daha merhumeye Allah’tan rahmet, meslektaşımız Hasan Haşıl, ailesi, yakınları ve dostlarına başsağlığı ve sabırlar temenni ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.