Meslektaşımız Hüseyin Aksakal Ameliyat oldu..

Teknoloji Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 20:07:06
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Demokrat’ın deneyimli çalışanı ve köşe yazarı, Ereğli basın camiasının usta kalemlerinden gazeteci Hüseyin Aksakal yaşadığı rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldu.

Bir süredir bel fıtığı rahatsızlığı yaşayan Aksakal, Ereğli Echomar Hastanesi’nde yapılan muayene ve incelemelerin ardından 8 Ocak Çarşamba günü ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonun ardından tedavisinin devamı için odaya alınan Aksakal Cumartesi gününe kadar hastanede kalacak. Ameliyat sonrası kendisine ilk geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştiren çalışma arkadaşlarına kendini iyi hissettiğini belirten Aksakal, “bir an önce iyileşerek görevime devam etmek istiyorum, bunun dışında bir sıkıntım yok. Rahatsızlığım ve ameliyatım süresince hastane yönetimi ve çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Aksakal, çalışma arkadaşlarının ziyaretleri nezdinde tüm gazeteci arkadaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

Gazete Türk Gazetesi olarak, arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Haber: Önder Gazetesi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.