MHP'li eski yöneticiler istifa etmeye başladı..

'Artık MHP Zonguldak’ ta iktidar olur'...

Siyaset Yayın: 08 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 08.04.2021 17:12:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ta geçtiğimiz aylarda yapılan MHP Zonguldak İl Kongresi öncesinde ve sonrasında yaşananlar istifaları getirdi.

Zonguldak MHP önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve yardımcısı Murat Uslu için ihraç istemi ve diğer bazı yöneticileri için de kınama cezaları verilen il disiplin kurulu kararı sonrası Genel Merkezde savunmaları alınan MHP’ li eski yöneticiler, bugün itibariyle istifa etmeye başladılar.

Zonguldak MHP önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve Murat Uslu, e-devlet üzerinden yaptıkları istifalarının görsellerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Alınan bilgiye göre şu ana kadar e devlet üzerinden MHP’den istifa eden kişi sayısı 8’e ulaştı.

Önceki dönem MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olan Niyazi Kıransoy’un istifasını duyurduğu paylaşımı şu şekilde:

“Ben Türk Milletini,
Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.
Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, ALLAH YOLU’na çağırıyorum.”

Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ

Merhum Başbuğumuzun bu çağrısına icabet edip 1987 yılından bu tarafa üyesi bulunmaktan şeref duyduğum MHP’nin üyeliğinden gelişen olaylara, şahsıma ve arkadaşlarıma yapılan haksız davranışlara artık tahammülüm kalmamıştır .

Bence kutsal bir dava olan Milliyetçi Hareket, birkaç kişinin şahsi egosunu tatmin etme aracı olmuştur. Ülkücünün değeri olmayan bir mecrada bulunmak bu aşamadan sonra zuldür.

Şahsımı ihraç etme noktasında cevval olan siyaset bezirganları, dün başka siyasi adreslerdeydi, yarın menfaatleri gereği, yine başka siyasi adreslere gideceklerdir. Bu tarihin akışındaki olaylarla sabittir..
Bu süreçte; Beni bu duruma getiren E.Semih YALÇINErkan Haberal ve Halil ÖZTÜRK’ ü kutluyorum. MHP adına beni istifa ettirmeyi başardılar. Artık MHP Zonguldak’ ta iktidar olur..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.