Milletvekili Polat Türkmen kavganın arasında kaldı..

TBMM’de Ak Parti grubu, CHP grubu birbirine girdi. Kavgada Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in zor anları objektiflere yansıdı.

Siyaset Yayın: 08 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 08.12.2021 23:04:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

TBMM Genel Kuruluİçişleri Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2022 yılı için bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan sözlü sataşmalar, kabgaya dönüştü. 

AK Parti ile CHP arasında bir tartışma yaşandı. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydınsöz alarak kürsüde konuşmasını gerçekleştiriyordu. 1 dakika geçmişti henüz konuşmasından ancak o sırada bir tartışma çıktı.

CHP sıralarından CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından İçişleri BakanıSüleyman Soylu'ya laf atıldı. CHP sıralarından yükselen eleştrilerin ardından İçişleri BakanıSüleyman Soylu da Bakan locasından cevap verdi. Bu cevabın ardından karşılıklı laf atışması süreci başladı.

Genel Kurul'da bu süreç yaşanırken bir andaCHP sıralarından ayağa kalkan milletvekilleri oldu. Ardından CHP Grup Başkanvekili Genel Kurul salonunu ortasına doğru yaklaştı.

O sırada da aralarında AK Parti ZonguldakMilletvekili Polat Türkmen'in de bulunduğu AK Parti sıralarından milletvekilleri ayağa kalkarak CHP Grup Başkanvekili ve CHP milletvekillerinin olduğu yere yaklaştılar. Ve orada milletvekilleri arasında yaşanan temas yumruklaşmaya kadat gitti. 

Arada kalan Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen'de kendini savunmaya çalışırken, ojektilere yansıdı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.