Minik öğrenciler arkadaşları ile tanıştı.

Sağlık Yayın: 05 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.09.2019 17:28:07
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 47 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler okulları ile buluştu. Öğrenciler sınıflarında arkadaşları ile bir araya gelirken, öğretmenleri ile de tanışarak okula alışma turuna başladı.

9 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde ilkokul birinci sınıfa başlayan minik öğrenciler hem okulları hem de sınıf arkadaşları ile buluştu. Ereğli ilköğretim okulunda İlk günde minik öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşları ile tanıştı. 10,00’ da sınıflarına giren öğrenciler iki saat süren birlikteliğin ardından okuldan ayrıldı. Öğrenciler 6 Eylül Cuma günü’ de aynı saatlerde okullarına gelecek. 9 Eylül Pazartesi günü ise normal eğitim ve öğretimlerine başlayacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.