Müftüoğlu Muhtarlar Derneğini ziyaret etti..

Karadeniz Ereğli’nin sevilen İş İnsanlarından Batu Müftüoğlu, Muhtarlar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Siyaset Yayın: 29 Kasım 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 29.11.2021 22:09:47
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Muhtarlar Derneği’ne güzel bir jest ile nezaket ziyareti gerçekleştiren Müftüoğlu,
Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Nazif Kaplan, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yaman ve bazı mahalle ve köy muhtarlarıyla sohbetinde;
Ereğlimizin daha iyi gelişmesi için birlikte uyum içerisinde çalışmamız gerekiyor. Muhtarlarımız da, biz de vatandaşa hizmeti severek yapıyoruz, bunu bir toplumsal hizmet olarak görüyoruz ve keyif alıyoruz. Muhtarlarımızla her zaman istişare içerisinde olmayı sürdüreceğim.” dedi.

Derneğin Başkan Yardımcısı Kaplan ise, Müftüoğlu’na ziyaretinden ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür etti. Müftüoğlu, ayrıca muhtarlara çiğ köfte ikramında bulundu.

Müftüoğlu’na ziyarette, Ereğli’de Meydanbaşı Caddesi üzerinde hizmet veren Adıyaman Çiğköfte sahibi Engin Pınar’da eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.