Neriman Posbıyık, bu ziyaret gücümüze güç kattı..

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve yönetimi Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi ile görüşen Ereğli Kadın Gücü heyeti, TBMM’de CHP Grup Toplantısı’na katıldı, CHP Genel Merkezi’nde çeşitli ziyaretler yaptı. Ankara ziyaretlerini değerlendiren Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, ‘’Ereğli’de kadınlarımızın üretime katılması ve istihdamını arttırmak için sosyal sorumluluk ve gönüllülük esasıyla oluşturduğumuz Kadın Gücü Kooperatifi’nin çalışmalarına başta Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gamze Akkuş İlgezdi ile diğer ziyaretlerimizde gösterilen ilgi ve destek kadınlarımız adına bizlere daha da güç verdi. Ereğli’ye çok daha moralli dönüyoruz’’ dedi.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 12:01:31
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de kadınlara istihdam kapısı açmayı, kadın üreticileri bir araya getirmeyi, pazarlama yöntemlerini geliştirmeyi hedefleyen ve yöresel ürünlerin marka haline gelmesi için girişimlerde bulunan Kadın Gücü Kooperatifi Yönetimi, Ankara’da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yaşare Aydın, Serpil Özsoy ve Safiye Karaarslan ile Ankara temasları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Semra Dinçer ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Genel Başkan Danışmanı Nuray Çepni ile görüştü. Posbıyık ve beraberindekiler TBMM’de, CHP Grup Toplantısı’na katıldılar.

KILIÇDAROĞLU: EREĞLİ’DE YAPTIĞINIZ ÇALIŞMA ÇOK KIYMETLİ VE DEĞERLİ

Ereğli Kadın Gücü heyeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, Kooperatif çatısı altında güç birliği oluşturan kadınların ürettiği çeşitli ürünler ile Sevgi, Barış, Dostluk kenti Kdz. Ereğli’ye özgü çeşitli hediyeler takdim etti.

Kooperatif Başkanı Neriman Posbıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde üretim ve ofis binasının açılışıyla faaliyetlerine başlayan Kadın Gücü Kooperatifi’nin yaptığı çalışmalar hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

Kadınların istihdamının artması ve üretime katılmasının milletin yaşadığı zor süreç karşısında daha anlamlı hale geldiğini belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, ‘’Ereğli’de yaptınız çalışma bu yönüyle de çok daha kıymetli ve değerli’’ dedi.

Heyetin Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi (PM) Üyesi Semra Dinçer ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Genel Başkan Danışmanı Nuray Çepni ile yaptığı görüşmelerde de Ereğli’de kadınların bir çatı altında toplanarak üretim ve istihdama yönelik çalışmalarına destek mesajları verildi.

POSBIYIK: EREĞLİ’YE ÇOK DAHA MORALLİ DÖNÜYORUZ

Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Ankara ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi:

Ereğlili kadınlar olarak oluşturduğumuz güç birliğinin kooperatif çatısı altındaki çalışmaları Ankara ziyaretlerimizde de destek gördü. Ereğli’mizin üretken, çalışkan kadınlarına güvenerek çıktığımız bu yolda kısa zamanda önemli mesafe kat ettik. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer temaslarımızda Ereğli’de kadınlar olarak güç birliği yaptığımız bu çatının, kadınlara istihdam imkanı yaratmayı, kadın üreticileri desteklemeyi, pazarlama ortamı oluşturmayı, şehirde yetişen ürünlerin marka haline getirilmesini hedeflediğini anlattık. Kadınlarımızın el emeği ürünleri ile çilek sepetlerimizi takdim ettik. Gösterilen ilgi ve destek kadınlarımız adına bizlere daha da güç verdi. Ereğli’ye çok daha moralli dönüyoruz’ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.