O memur görevden uzaklaştırıldı.

Sosyal medyada paylaşılarak halk tarafından oldukça tepki gören videodaki 65 üstü yaşlı adama bağıran bir polis, görevden uzaklaştırıldı

Asayiş Yayın: 26 Mart 2020 - Perşembe - Güncelleme: 26.03.2020 20:01:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da polis ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına uymayan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar için nöbet tutmaya başladı.

POLİSTEN ÇOK SERT SÖZLER

65 yaş üstü yaşlı bir amca da polisler nöbet tutarken dışarıdaydı..Bu sırada bir polis memuru ile yaşlı amca arasında tartışma çıktı.

Polis memuru tartışma sırasında yaşlı amcaya, "Otur yerine, sen kimsin lan. Yaşından başından utan. Devletin memuruna... Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bana bağıramazsın. Devletin memurunu bilecek." diye bağırdı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Manisa Emniyet Müdürlüğü, yaşanan olayın ardından hızlı bir refleks göstererek soruşturma başlattı ve polisi görevden uzaklaştırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.