Oğlunu öldürdü sonra gömdü..

Üvey annesi ile ilişkisini öğrendiğini oğlunu öldürüp ormana gömdü!..

Asayiş Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 17:01:03
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News
Beycuma Karadere köyünde meydana gelen olayda, iddialara göre, 55 yaşındaki Seyit Zengin, bir süre önce ikinci eşi Ü.Z. ile 32 yaşındaki oğlu Aydın Zengin'in ilişkisi olduğunu öğrendi.
 
Başka bir şehre çalışmaya gitti yalanı
Geçen Aralık ayında da oğlu ile birlikte ormana giden Seyit Zengin, burada Aydın Zengin'i öldürdü. Ardından da açtığı çukura oğlunu gömerek eve geri döndü. Hayatına hiç bir şey olmamış gibi devam eden baba, oğlunu soran komşularına da başka bir şehre çalışmaya gittiğini söyledi.
 
 
Öz oğlunun cesedini ormana gömdü
Karadere köyünde Aydın Zengin'in Aralık ayından itibaren kayıp olduğunu ancak ailesinin kayıp başvurusu yapmadığını tespit eden jandarmababa Seyit Zengin ile üvey anne Ü.Zengin'i gözaltına aldı.
 
Jandarmanın sorgusunda suçu itiraf
Seyit Zengin jandarmanın sorgusunda suçunu itiraf ederek, oğlunun cesedini ormana gömdüğünü söyledi. Ormanlık alanda yapılan arama çalışmaları sonucunda Aydın Zengin'in bedeni bulunarak otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
 
 
Aile, kayıp şahıs müracaattı ypmayınca
Yaşanan olay üzerine açıklama yapan Zonguldak Valiliği, Zonguldak ili Merkez İlçe Karadere Köyü Mudaroğlu Mahallesinde ikamet eden A.Z. (32-E) isimli şahsın 2020 Aralık ayından bu yana ikamet ettiği Karadere köyünde olmadığı ancak ailesinin kayıp şahıs olduğuna dair herhangi bir müracaatta bulunmadığı öğrenilmiştir.
 
 
 
Baba ile üvey Annede Gözaltına alındı
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince icra edilen istihbari çalışmalar neticesinde şahsın öldürülmüş olabileceği bilgisi alınmış olup yapılan araştırmalar sonucunda şahsın babası S.Z. (55-E) tarafından öldürülerek ormanlık alana gömüldüğü tespit edilmiştir.
 
Meydana gelen olay ile ilgili olarak adli makamlara bilgi verilmiş, alınan talimatlar doğrultusunda şahsın babası ve üvey annesi gözaltına alınmıştır.” denildi.
 
 
Haber:Beycuma Haber
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.