ÖZMAR AVM 1 Nisan indirimlerini sosyal medyadan paylaşıyor.

Çaycuma, Devrek, Alaplı, Kdz.Ereğli'de şubeleri olan ÖZMAR AVM, her ay baskılı olarak dağıttığı indirim broşürlerini, Coronavirüs yayılma ihtimalini göz önünde bulundurarak, baskılı indirim broşürü dağıtma yerine sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Ekonomi Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 22:20:38
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Takip EtGoogle News

ÖZMAR AVM,  Coronavirüs sebebiyle kamu sağlığını düşünerek her ay yaptırdığı baskılı indirim broşürünü bu sefer bastırtmayarak  sosyal medyadan paylaşmayı tercih etti.

Özmar AVM sahibi Mevlüt Özdemir Facebook sosyal medya hesabınden  insert paşlaşımı açıklaması şöyle;"1 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ İNDİRİM BROŞÜRÜMÜZ( BU SÜREÇDE BASKILI BROŞÜR DAĞITILMYACAKDIR,KAMU SAĞLIĞI AÇISINDAN). ÇOK DAHA FAZLASI MAĞAZA İÇİ ETİKETLERİMİZDE.." 

www.ozmaronline.com online sipariş sitesi Coronavirüs nedeniyle evdekalan vatandaşlar tarafından yoğun talep görüyor.

 Özmar AVM'nin  " www.ozmaronline.com " online sipariş sitesine sipariş veren vatandaşların ürünleri gün içerisinde yada diledikleri zamanda evlerine bırakılıyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.