ÖZMAR AVM bayrama erken girdi…

Yerel market olarak hizmet veren Özmar AVM zaman zaman yaptığı indirimlerle kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Bu seferde bayram öncesi 200’e yakın üründe ayrıca bazı temel gıda ve temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimleri uygulayan ÖZMAR AVM, vatandaşların salgından dolayı yaşadıkları ekonomik sıkıntı yüklerini hafifleterek bayramı şimdiden başlatmış oldu.

Ekonomi Yayın: 04 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 04.05.2021 21:32:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bayram öncesi başlattığı  indirim kampanyası konusunda açıklama yapan Mevlüt Özdemir, "Temizlikten gıdaya evinizde, iş yerinizde ya da farklı alanlarda kullandığınız, tükettiğiniz birçok üründe herzaman olduğu gibi yüzde 50’ye varan indirimlere gittik. Koronavirüs salgınını fırsat bilen ve fiyatlarını yükselten bir market olmadık. Yerel bir market olarak müşterilerimizin çıkarlarını gözeten bir anlayışa sahip ÖZMAR AVM ailesi olarak, inatla indirim üzerine indirim yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz."açıklamasında bulundu.

ÖZMAR AVM, tam kapanma sürecinde, indirimleri tüketicilere duyurmak için baskılı indirim broşürü yerine, sosyal medya üzerinden indirim broşürünü müşterilerine ulaştırmayı tercih etti.

 

 

Ayrıca pandemiden dolayı evlerinde kalmalarını önemle belirten Özdemir, " Aşağıdaki WhatsApp sipariş hatlarını arayın biz kapınıza kadar getirelim." mesajını verdi.

 

 

Pandemi döneminde evlerinden çıkmak istemeyerek, tercihlerini online alışveriş yaparak kulanmak isteyen vatandaşlar,  www.ozmaronline.com internet adresinden siparişlerini geçtiklerinde, AVM görevlileri tarafından  istedikleri ürünler kapılarına kadar getiriliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.