ÖZTÜRK'ün listesi rededildi...

AK Parti Alaplı İlçe Kongresi'nde Genel Merkeze rağmen adaylığını açıklayan İsmail Öztürk’ün listesi divan tarafından reddedildi.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 18:41:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti Alaplı İlçe Kongresinde gergin anlar yaşandı.

Genel merkezin aday olarak açıkladığı Yaşar Karacan'a karşı İsmail Öztürk de adaylığını açıkladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri ile İl Başkanı Zeki Tosun'un açık destek verdiği Yaşar Karacan karşısında liste çıkartan İsmail Öztürk, divana takıldı.

Kastamonu Milletvekili Metin Çelik'in divan başkanı olarak görev aldığı kongrede İsmail Öztürk'ün listesi reddedildi.

Tek aday olarak girilen seçimde Yaşar Karacan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı oldu.

"AK Parti kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir partidir" dedi ama

Öte yandan İsmail Öztürk, "AK Parti kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir partidir. AK Parti Alaplı İlçe Olağan İlçe Kongresinde ekibimizle birlikte sarı oy pusulası ile delegemizin karşısına İlçe Başkanlığı Adayı olarak çıkacağız.

Kongremizin bir bayram, bir düğün havasında geçmesini bekliyoruz.Gerçekleştirecek olduğumuz kongrede birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek daha da güçlenerek çıkacağınız ve büyüyeceğiz. Bu enerji ile birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız.
Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız." diyerek taraftarlarına çağrıda bulunmuştu. 

Öztürk ve taraftarına yapılan listesinin ret edilmesi karşısında kırgın oldukları gözlendi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.