Pestilci Ortaokulu okuyucuları bir linkte buluştu..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bulunan Pestilci Ortaokulu, örnek bir çalışmaya imza attı.

Eğitim Yayın: 04 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 04.04.2021 18:00:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

29 Mart – 4 Nisan Kütüphaneler Haftası kapsamında Pestilci Ortaokulu Müdürlüğü bünyesinde “Pestilci Bir ‘Link’te Kitap Okuyor” etkinliği başlatıldı. Etkinlik kapsamında 3 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 19.00’da öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri başta olmak üzere okulun sosyal medya hesaplarını takip eden birçok vatandaşımız, etkinliğe yoğun bir katılım sağladı. Kitapseverler; kitap okurken çektikleri fotoğrafları, Kdz. Pestilci Ortaokulu Facebook sayfasında paylaşarak toplumsal farkındalık oluşturdular.

 

 

Okul Müdürü Yener YAZGAN: “Evlerimize kapandığımız pandemi sürecinde başlattığımız etkinlik neticesinde; öğrencilerimizin okuma alışkanlığını arttırmak, öğrencilerimizin okuma alışkanlığına süreklilik kazandırmak, öğretmen – öğrenci -veli ilişkisini arttırmak, okumayı, öğrenmeyi daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmek, öğrencilerimizin kitap okumaya bakış açısını olumlu yönde geliştirmek, öğrencilerimizin kelime haznelerinin gelişimine katkı sağlamak ve Türkçeyi etkin kullanmalarını sağlama gayretindeyiz. Etkinliğe katılan, okuma farkındalığına katkı sunan öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.