Posbıyık, Almanya’da gurbetçilerle...

Asayiş Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 13:35:22
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Almanya’da gurbetçilerle bir araya geldi “8 Ağustos’ta Kurban Bayramı’ndan hemen sonra büyük bir Gurbetçiler Gecesi düzenleyeceğiz. Sizleri davet ediyorum” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, merkezi Almanya’da bulunan Almanya Ormanlılar Derneği’nin düzenlediği ‘Eğitim ve Yardımlaşma Şenliği’ne katılarak gurbetçilerle bir araya geldi.

Almanya Gelsenkirchen şehrinde düzenlenen programa Almanya’daki bir çok gurbetçi katıldı, Başkan Posbıyık hemşerileriyle yakından ilgilendi.

GURBETÇİLER EREĞLİ’DE BULUŞACAK

Başkan Posbıyık, Almanya’da yaşayan gurbetçilerin birlik ve beraberlik içinde bulunmalarını isteyerek “Burada Kdz. Ereğli’ye gönül veren derneklerin başkan ve yöneticileri ile Ereğli’nin farklı belde ve köylerini temsil eden Ereğlililerin heyecanını görmek beni mutlu etti. Zonguldak’tan, ilçelerden ve beldelerinden gelen hemşerilerimizin birbirlerine sımsıkı sarılması ve birlik beraberlik içerisinde olması bizim en büyük arzumuz” dedi.

Yaz döneminde Ereğli’ye gelecek gurbetçilere bir de müjde veren Başkan Posbıyık, “İzinlerinizi bu yıl düzenleyeceğimiz festival ve gurbetçiler gecesine göre ayarlayın. Temmuz’un başında yapacağımız festivalimizin ardından 8 Ağustos’ta, Kurban Bayramı’nın hemen ardından büyük bir 'Gurbetçiler Gecesi' düzenleyeceğiz. Şimdiden tüm hemşerilerimi davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Posbıyık, buluşmada hatıra fotoğrafları çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.