Posbıyık: "Beni asacak halleri de yoktur artık!"..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kasım ayı olağan meclis toplantısında konuştu..

Siyaset Yayın: 04 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2020 14:03:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kasım ayı olağan meclis toplantısında bir konuşma yaparak, Erdemir’e yüklendi.
“Erdemir bizden avanta almaya çalışıyor”, diyen Başkan Posbıyık: “Erdemir bizim boğazımızı sıkıyor. Hukuk tanımıyor, bizi tanımıyor. Otoparkını bile yapmaktan aciz. Bizim yaptığımız otoparkı kullanıyorlar. Resmen bizden avanta alıyorlar.”, dedi..
 
TEK SUÇUMUZ CHP’Lİ BELEDİYE OLMAK
 
CHP’li belediye oldukları gerekçesiyle hiçbir devlet yardımı alamadığını belirten Posbıyık; “Zonguldak belediyesinin bilançosu çok kötü olduğu halde iller bankasından 18 milyon kredi aldı. Bizim bilançomuz çok iyi olduğu halde bize kredi vermiyorlar. Dün akşam uyuyamadım. Belediyeye giden yolda başlattığımız dere çalışması için bölge müdürlüğü yazı göndermiş, ‘derenin üstünü kapatıyormuşsunuz, yapmayın’, diye. Ben bu çalışmayı kendim için yapmıyorum. Ereğli halkı için yapıyorum. Ben çalışmama devam edeceğim. Hizmet etmemi kimse engelleyemez. Beni asacak halleri yok.”, şeklinde konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.