Saadet Oruçta olmasa yardım eden yok!

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek; açıklamalarda bulundu. CB Başdanışmanlarından Saadet Oruç harici hükümet kanadından destek alamadığının altını çizen Posbıyık, Erdemir'e de seslenerek; "Boğazımızı sıkmayı bırakın", dedi.

Siyaset Yayın: 11 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.11.2020 19:55:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP İlçe örgütünü ziyaret ederek; açıklamalar yaptı. CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul'un da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Posbıyık sitemde bulundu. 'Ereğli halkından ses çıkmıyor. Herhalde bu durumdan memnunlar', diyen Posbıyık; "Ereğli ya il olmalı yada Düzce'ye bağlanmalı", dedi.

Posbıyık'ın satır başları şöyle:

"ERDEMİR'E SESLENİYORUM"

"22 senedir oypa'da çalışan kadro bekleyen işçi kardeşlerimiz var. Sizin hiçmi vicdanınız yok. 22 sene bir insanı nasıl kandırabiliyorsunuz. Bir kuru ekmeğe ağır sanayide işçi çalıştırıyorsunuz. Artık Ereğli'nin yakasını bırakın. Boğazımızı sıkmayı bırakın"

"KAYMAKAM KİRADA OTURUYOR!.."

"Zonguldak'ın tüm ilçeleri hükümet binalarını tamaladı. Ama Ereğli Kaymakamlığı hala kirada oturuyor. Emniyet binası da aynı. İşte sözün bittiği yer burası. Ereğli hep geriden geliyor. Çünkü Ereğli'nin sahibi yok. Çünkü Ereğli'den ses çıkmıyor. Kimse hakkını aramıyor"

"EREĞLİ YA İL OLSUN YADA DÜZCE'YE BAĞLANSIN"

"Ereğli'nin mutlak suretle il olması gerekiyor. Ereğli ya İl olsun yada Düzce'ye bağlansın. Erdemir'in katma değeri nedeniyle gelir seviyesi yüksek görünüyor. Kendi kendine yeten bir kent gibi görünüyor. Ama durum öyle değil.Ereğli gün geçtikçe geriye gidiyor."

"SAADET ORUÇ HARİCİ BİZE KİMSE YARDIMCI OLMUYOR"

"Bölge milletvekilleri ortalarda yok. Ne yaptıkalrını bilmiyoruz. Bizimle istişare etmiyorlar. Bize yalnızca Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Saddet Oruç yardımcı olmaya çalışıyor. "

"BOZHANE ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR"

"Balıkçı barınaklarını gezdik. Sayın Valimizde bize katıldı. Çekek yerleri alkol, bali yuvasına dönmüş. Bozhane eski günlerine geri dönüyor. Ama bu konuda kimse birşey yapmıyor. Bende bıraktım artık. Ne halleri varsa görsünler. Kaçak göçek iş yapıyorlar. Binalar hep kaçak. Sularını da kestik. Kaçak yere ben su veremem. Kanunen yasak bu"

AK PARTİ İKTİDARINI ELEŞTİRDİ

Başkan Posbıyık'ın açıklamasının ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul, AK parti iktidarını eleştirerek; "AK Parti iktidarında ülkeninde bölgenin de geldiği durum ortada", dedi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.