Sağlık çalışanlarına Anneler Günü süprizi...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Anneler Günü nedeniyle ilçede koronavirüs salgına karşı kahramanca görev yapan sağlık çalışanı, güvenlik kuvvetlerinde görevli anneler ile şehit ve gazi annelerine fotoğraf çerçevesi hediye etti, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Sağlık Yayın: 08 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 08.05.2020 22:05:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

 

Koronavirüs salgınıyla mücadelenin devam ettiği şu günlerde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Anneler Günü hediyesi olarak çocuklarından ve ailelerinden uzak kalan görevi başındaki annelere fotoğraf çerçevesi hediye etti.

Başkan Posbıyık, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, beraberinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş ile birlikte doktor, hemşire ve sağlık görevlisi anneler, polis ve jandarmada görevli anneler ile şehit ve gazi annelerine Anneler Günü hediye çantalarını ulaştırdı.

Devlet Hastanesi, Anadolu Hastanesi, Echomar Hastanesi, Diyaliz Merkezleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Ocakları’nda çalışan anneler, hediye için Başkan Posbıyık’a teşekkür ettiler.

Güvenlik kuvvetlerinde görevli anneler için hediye çantaları Emniyet Müdürü Hakan Çelik ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül’e, şehit anneleri için Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk’e, gazi anneleri için Muharip Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin’e teslim edildi.

Anneler Günü hediye çantasının içerisinde Başkan Posbıyık’ın mesajı da yer aldı.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede olağanüstü gayret gösteren görevli annelere teşekkür eden Başkan Posbıyık, şehit ve gazi anneleri ile tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.