Şaka değil gerçek işin ciddiyetinin farkına varın!

Bu işin şakası yok, geldiği zaman götürüyor!

Sağlık Yayın: 21 Eylül 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 21.09.2020 21:11:12
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'de virüsten ölen sayısının 14'e çıkması ve vaka sayısının günden güne artması, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun da gündeminde.

 

Kaymakam Çorumluoğlu gün içinde ziyaret ettiği 1-2 kamu kurumunda da maske ve sosyal mesafe konusunda zafiyet gördüğünü belirtti.

Kdz. Ereğli'de de durum iyiye gitmiyor

Pazaryerini ziyaret ettiğini, çay ocakları ve kahvelerde sosyal mesafe ve maske kullanımına özen gösterilmediğini anlatan Kaymakam Çorumluoğlu, pazaryerinin yanı sıra kamu kurumların da da sıkıntı olduğunu belirtti. 

Biz bunu yaparsak, kimler ne yapmaz!

İlçede 2 kişinin virüsten dolayı dün öldüğünü hatırlatan Kaymakam Çorumluoğlu, "Kamudakiler yani biz bunu yaparsak, kimler ne yapmaz.

Ziyaret ettiğim kamu kurumlarında da durum farksız değil. Kimse bu durumun ciddiyetinin farkında değil. Bu işin şakası yok, geldiği zaman götürüyor" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.