Şampiyonluk gecesine davet ettiler...

Dünya Yayın: 25 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 25.06.2019 19:09:04
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Timur Şen ve yönetim kurulu üyeleri Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i ziyaret etti. Ziyarette 2018-2019 yılı faaliyet raporunu sunan Timur Şen, Başkan Cengiz’i 27 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan ŞAMPİYONLUK GECESİ ’ne davet ettiklerini kaydetti.

Ereğli Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Timur Şen, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Mehmet Madenci Fatih Şendoğan ve Cihangir Yağız ile birlikte Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’i ziyaret etti. Ziyarette 2018-2019 yılı faaliyet raporunu sunan Timur Şen, Başkan Cengiz’i 27 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan ŞAMPİYONLUK GECESİ ’ne davet ettiklerini kaydetti. Şen ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Başkanımız sayın Mustafa Cengiz e ziyarette bulunduk ve 2018-2019 yılı faaliyet raporumuzu sunduk. Kendilerine bizlere ‘En aktif’ dernek olduğumuzu söyledi ve teşekkür etti. 27 Temmuz da gerçekleştireceğimiz 22.şampiyonluk balomuza davet ettik. Bir aksilik olmazsa katılacağını söyledi. Yöneticilerimiz Sayın Özgür Savaş Özüdoğru ve Sayın Mahmut Recevik ile isteklerimiz ve istekleri konusunda istişare toplantısı yaptık.Başkanımızı ve yönetimimizi maddi ve manevi başarılarından ve de 22.şampiyonluktan dolayı tebrik ettik. Başarılarının devamını ve her zaman yanlarında destekçi olduğumuzu yineledik. İlçemize özgü hediyeler takdim ettik” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.