Savunma Sanayine Candan Tam Destek!...

Kdz. Ereğlili Pof.Dr. Ercan Candan, imkan verildiğinde, bölge insanın neler yapabileceğinin en güzel örneklerinden biri. AK Partiden 1 dönem Zonguldak Milletvekilliği yapan Ercan Candan, akademik bilgisi ile savunma sanayine tam destek veriyor.

Teknoloji Yayın: 02 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.09.2021 18:10:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Yerli ve Milli Savunmada çok önemli işlere imza atıyor. 

MCM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Candan, 'Biz hem MCM ve hem de Asil Grup Metalurji olarak, savunma sanayine, akıllı bombaların parçaları olan, Lazer Güdümlü Kitler ve Hassas Güdümlü Kitleri olan akıllı bomların güdüm kitlerinin bir iki elektronik parça hariç neredeyse tamamını yapıyoruz. 

 

Şu anda en yüksek kalitede, Amerikan standartlarına uygun döküm ve döküm parçaları ve aliminyum döküm parçaları parçaları yaparak savunma snayine katkıda bulunuyoruz. Üretimiz, Ankara Sincan OSB'de yapılıyor. Şu anda 8 bin metrekare kapalı alanda bir tesisimiz var.

Yakında TAİ'nin Savunma Sanayi için OSB'de kurulacak olan 27 bin metrekarelik yeni fabrikamızın temelini alttık. Bu sitemi oraya taşıyacağız. Ayrıca hassas döküm sistemine geçeceğiz. Burada da 6 bin metrekarelik ikinci bir fabrika daha kuracağız. Burada çok yüksek mukavemetli aliminyum ve magnezyum alaşımlı dökümleri orada gerçekleştireceğiz' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.