Şehitlerini unutmadılar....

Kdz. Ereğli'deki amatör maçında karşılaşmaya her iki takım bir arada Türk bayrağı ile çıkarak şehitleri unutmadılar.

Yayın: 03 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 03.03.2020 01:07:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Karşılaşmaya her iki takım bir arada Türk bayrağı ile çıkarak şehitleri unutmadılar.

Ligde ikinci hafta karşılaşmasını Kandilli Boray Baycık Sahasında Neyren Gökçelerspor ile oynayan Kdz Ereğli Spor (KES) maçın henüz 3’cü dakikasında 1-0 geriye düştü.

Çabuk toparlanan Kdz Ereğli Spor 9.dakikada Murat Yılmaz’ın muhteşem frikik golü ile eşitliği yakaladı. 20.dakikada ise Yaşar Küçükcan orta sahadan aldığı topu kaleye nişanladı ve kaleciyi geçemedi. Ancak kaleciden dönen topu tamamlaması ile Kdz Ereğli Spor 2-1 öne geçti. İlk yarı aynı skor ile sona erdi.

İkinci yarıda oyun disiplinini elinden bırakmayan Kdz Ereğli Spor 54.dakikada Emre Sarıca ile skoru 3-1 yaptı. Farkı ikiye çıkarttıktan sonra oyun kontrolünü tamamen eline alan Kdz Ereğli Spor 61. ve 67.dakikada oyuna sonradan giren Tuncay Aksoy’un peş peşe attığı iki golle skoru 5-1 yaptı.  90.dakikada ise Feridun Akçiçek maçın skorunu tayin ederek takımının 6.cı golünü atan isim oldu.

Karşılaşma sonunda takımı hafta içi maça hazırlayan Genç Antrenör Emre Kartal ‘hafta boyu maça iyi hazırlandık. Konsantrasyonumuz iyiydi. Maça başlarken talihsiz bir gol yedik. Bu karşılaşmada bazı hatalarımızı da görme fırsatımız oldu.

Her maç yeni bir tecrübe oluyor diyebilirim. En büyük destekçim Teknik Sorumlumuz ve değerli hocam Coşkun Sesli ile yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz. Önümüzde Ortacıspor gibi zorlu rakip bizi bekliyor. Allah gönlümüze göre versin. Ayrıca buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerinize ise başsağlığı diliyorum. Allah Türk askerini korusun’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.