Silahlı saldırıların artması nedeniyle olağanüstü toplanıldı.

Kdz. Ereğli'de son zamanlarda yaşanan silahlı saldırı olaylarının artması ile birlikte vatandaşların huzursuzluğu yüzünden Zonguldak'ın ve Karadeniz Ereğli'nin zirvesi , Kdz. Ereğli'de olağanüstü toplandı.

Asayiş Yayın: 24 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.08.2020 18:33:24
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu yetkilileri tarafından toplantının detaylarıyla ilgili şu bilgiler aktarıldı:

“Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği,  genel asayiş ve kamu düzeninin en iyi şekilde sağlanmasına yönelik olarak düzenlenen aylık güvenlik ve asayiş toplantısı, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Kdz. Ereğli'de yapıldı.

Toplantıda, Ereğli ve Zonguldak’ın genel asayiş ve güvenlik durumu ile diğer konular gözden geçirildi, değerlendirildi.

Toplantıya, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail ÇorumluoğluKdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe YücedağKaradeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Taner GünZonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Gönen Süslü ile Kdz. Ereğli TCSG 301 Bot Komutanı Dz. Yzb. Ahmet Parlak ve diğer yetkililer katıldı.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.