Sivil Toplum Örgütleri "Nefes Vermeye" devam ediyor..

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne Rotaryenlerin sağlık cihaz bağışının ardından, Lionslardan da sağlık cihazı desteği geldi.

Sağlık Yayın: 07 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 07.10.2020 21:16:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının Kamu Kurum ve Kuruluşlarına yaptığı cihaz bağışlarına bir yenisi daha eklendi.

Kdz. Ereğli Elif Lions Kulübü Derneği, Kdz. Ereğli İş Bankası emekli müdürü Merhum Ahmet Hicabi Eygi adına Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne yoğun bakımlarda tedavi gören hastaların oksijen ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere bir adet Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı bağışında bulundu.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'nde, İlçe Kaymakamı İsmail ÇorumluoğluKdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Vildan TürkeliKdz. Ereğli Elif Lions Kulübü Dernek Başkanı Adalet Aydın ve dernek üyelerinin katıldığı bir  bağış töreni düzenlendi.

Bağış töreninde konuşan Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Vildan Türkeli Yüksek Akımlı Oksijen cihazlarının şuan yoğun bakımlarda aktif olarak kullanıldığını; bu cihazlar sayesinde hastalara yüzde 100’e yakın konsantrasyonlarda oksijen verilebilmesi sayesinde yoğun bakımlarda istenilmeyen entübasyon oranlarının azaldığını özellikle Covid-19 tedavisinde bu cihazların kendilerine çok fazla kolaylık sağladığını ifade etti. Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı Bağışı yaparak kendilerine destek olan Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü Derneğine teşekkürlerini iletti.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'da Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin bu tür bağışlarla Kamu Kurum ve Kuruluşlarına verdikleri destekten memnuniyetini dile getirerek Yüksek Akımlı Oksijen Cihazı Bağışında Bulunan Kdz. Ereğli Elif Lions Kulübüne bir plaket takdimiyle birlikte teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.