Sokak ortasında bacaklarından vuruldu!..

Teknoloji Yayın: 30 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 30.10.2019 11:48:56
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşanan silahlı saldırı olayında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay ilçeye bağlı Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre M.B. (72) İş yerinin önünde oturduğu sırada A.K. (36) nin silahlı saldırısına uğradı. 7,65 çapında ki silahtan çıkan 3 kurşundan ikisi M.B. nin sağ ve sol ayağına isabet etti. Olaydan sonra A.K. olay yerinden yanında ki arkadaşı A.Y. ile kaçarken M.B. ise haber verilen sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ljk müdahalenin ardından özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Firari iki kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Yaşanan olayda iki taraf arasında uzun süredir husumet bulunduğu, M.B. nin çocukları ile A.K. nin iki gün önce tartışma yaşadığı, A.K. ve A.Y. nin M.B. ye ait iş yerine gelerek olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.