Son 24 saat Zonguldak Covid vakaları...

29 Ağustos Cumartesi günü dahil olmak üzere Zonguldak il genelinde son 24 saatte Coronavirüse yakalanan vaka sayılarında artışlar devam ediyor.

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 22:36:25
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Takip EtGoogle News

29 Ağustos Cumartesi günü dahil olmak üzere Zonguldak il genelinde son 24 saatte 35 kişininCovid testi pozitif çıktığı öğrenildi. Yeni vakalar ile birlikte koronavirüse yakalananların sayısı hızla yükselirken önümüzdeki 15 gün içerindeki süreçte günlük vaka artış oranının daha da artması bekleniyor. 

Arrupada 2. dalganın baş gösterdiği şu günlerde havaların sıcak  olması nedeniyle birçok vatandaşın, alışveriş merkezleri , kumsallar, caddeler gibi insan yoğunluğunun çok olduğu yerlere rağbet göstermesi  ayrıca çoğu vatandaşın düğün dernek, asker uğurlama gibi yerlerde de önlemlere dikkat etmemesi nedeniyle  Covid vaka sayılarında beklenen artık gün geçtikçe devam ediyor. Sağlık bakanlığından gelen açıklamalar bu artışın 15 gün kadar devam edeceği yönünde. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.