SON DAKİKA.. Halil Posbıyık'tan bomba açıklamalar.geldi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık SBD TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada Gülüç Ereğli'ye bağlanıyor dedi.. Ayrıca kent meydanı hakkında "Bağışçı Kent Meydanı sözünü 15 Ağustosa kadar tutmazsa onlarla olan tüm ipleri koparırım." açıklaması yaptı.

Siyaset Yayın: 29 Temmuz 2022 - Cuma - Güncelleme: 29.07.2022 20:48:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık SBD TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada Gülüç Ereğli'ye bağlanıyor dedi..

Ayrıca Başkan Posbıyık önümüzdeki seçimlerde Gülüç Belde Belediyesi olarak oy kullanamayacak. Ereğli İlçesi çatısı altında oy kullanacağını söyleyen Halil Posbıyık imar planımızı ona göre yapacağız dedi. Gülüç  mevcut Belediye Başkanı Ak Partili olduğu için Gülüç'ün Ereğli'ye bağlanması konusunda sümen altında kaldığını ama alınan kararla Gülüç Ereğli'ye Danıştay kararı ile bağlanıyor açıklamasında bulundu. 

Vergi dairesine borcu olmayan, işçisine borcu olmayan bir belediye olan Kdz.Ereğli  Belediyesi tecrübesiyle orayı çok daha güzel yaşanabilir bir şehir yaparım diyen Posbıyık,  Suyunu bile benden alan Gülüç halkı konuşamıyor kan ağlıyor dedi,.

 

 

ERDEMİR'E HER KONUDA YARDIMCI OLUYORUZ.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Erdemir’e her konuda yardımcı oluyoruz. Ama Erdemir bize yüzünü dönmüyor. Kıskaca alıyor diyorlar hakkımda ama ben kıskaca almadım. Ama kıskaç nasıl yapılacağını iyi bilirim dedi.

KENT MEYDANINI BAĞIŞÇIYI BEKLİYORUZ.

15 Ağustos’a süre veren, kadar fiyatlar zamlandı diye oyalama politikası yapan bağışçı grup eğer sözünü tutmazsa bende ona göre hamleler çizeceğim açıklaması yapan "Posbıyık İpleri tamamen bağışçı ile koparırım."dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.