“Sorunlarınızı paylaşın birlikte çözelim”

Alaplı Belediyesi tarafından ‘sorunlarınızı paylaşın, birlikte çözelim’ sloganı ile vatandaşlardan mahallerindeki sorunlarını dile getirebilecekleri, görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri görüş alma formu oluşturulduğu bildirildi.

Siyaset Yayın: 25 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 25.08.2021 13:28:39
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Takip EtGoogle News

Yapılan açıklamada; ‘Değerli Alaplılılar;
Dolduracağınız görüş alma formları ile sizlerin değerli görüş ve düşüncelerinizi alarak Belediyemizin Stratejik Planına katkılarınızı sunmanızı istiyoruz.

Formlardan çıkacak sonuçlar, sizlere daha kaliteli hizmet sunmak, sizlerin memnuniyetini sağlamak ve daha kaliteli hizmet üretmek için yapacağımız çalışmalara temel oluşturacaktır.

Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verilirken, vatandaşların görüş alma formlarınıhttps://alapli.bel.tr//anketler internet adresinden online olarak doldurabilecekleri ve ayrıca Alaplı Belediyesi Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden de görüş alma formlarına ulaşabilecekleri ifade edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.