Su faturasında indirim...

Kdz.Ereğli belediyesi su sayacı okuma işlemlerini durdurdu. Faturalar son dönem faturaların yüzde 70’i oranında kesilecek…

Ekonomi Yayın: 09 Nisan 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.04.2020 13:28:17
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Takip EtGoogle News

Ereğli belediyesi, halkın doğrudan yaşamına dokunan etkinliklerini sürdürüyor. Son olarak suda da görece bir indirime gidildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden yapılan duyuru şöyle:

“*Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından toplum sağlığına olumsuz etkileri olabileceği değerlendirildiğinden sayaç okuma ve ihbarname dağıtım işleri geçici olarak durdurulmuştur.

*Tüm konut aboneleri için Nisan ayından itibaren, son dönem faturalarının YÜZDE 70’i oranında geçici faturalandırma yapılacaktır.

*Yaşanan olağanüstü dönem sona erdiğinde, tüm abonelere normal faturalandırma başlatılacak ve bu dönemdeki geçici faturalandırılmış miktarlar toplam miktardan mahsuplaştırılacaktır.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.