Şükrü Kılıç'ın İlk Rakibi belli oldu.

Mayıs ayında yapılacak olan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği seçimlerinde, tekrar aday olması beklenen Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın karşısına Nihat Eken rakip çıktı. 29 yıldır Murtaza Mahallesi muhtarı olan Nihat Eken, ‘Bu seçimde ben de varım’ dedi.

Siyaset Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 21:53:44
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
Takip EtGoogle News

Muhtarlar Derneği seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Eken “29 yıldır en iyi şekilde Murtaza Mahallesi sakinlerine muhtarlık yaptığını, dernekçiliğin ne olduğunu çok iyi bildiğini belirten Nihat EKEN,  Ereğli'yi mahallelerinden köylerine kadar çok iyi tanıdığını, sorunlarının neler olduğunu,  artık mahalleden çıkıp tüm Ereğliliye hizmet etmek için adaylığını açıkladığını söyledi. Eken, " İyi bir ekiple Ereğli’de güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. " diyerek seçimlere yönelik toplantıları da başladığını söyledi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.