Sultan Abdülhamid'in rüyası yarın gerçek oluyor.

Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamit döneminde bizzat kendisinin planlarını çizdiği ve Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016'da yapımına başlanan Filyos Limanı'nda çalışmalar tamamlandı ve açılış yarın yapılacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından açılışı planlanan Filyos Limanı'nda, aynı anda farklı boyutlarda 13 geminin elleçlenmesi yapılabilecek.

Ekonomi Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 20:54:52
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Takip EtGoogle News

Karaismailoğlu”Sultan Abdulhamid tarafından hazırlanan”Anadolu Genel Üretim Raporu”nda yer alan, 150 yıllık hayal olan Filyos Projesi’ni hayata geçiren hükümet Ak Parti hükümeti oldu.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 04 Haziran 2021 Cuma günü Zonguldak'ta Uzunmehmet Camisinin açılının ardından Filyos Limanının da açılacağını sosyal medya hesabından paylaştı.

Vali Tutulmaz'ın paylaştımı şöyle;

'Karadeniz’in yeni #lojistik üssü #FilyosLimanı’nı, Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan’ın teşrifleriyle açıyoruz!!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.