"SÜPER KUPA FİNAL MAÇI..."

Dünya Yayın: 05 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 05.08.2019 15:08:09
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak Ereğli Galatasaray Taraftar Kulübü Başkanı Timur Şen SÜPER KUPA maçını dev ekranda izlemeye tüm taraftarları davet etti.

Ereğli Galatasaray Taraftar Kulübü Başkanı Timur Şen  konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu  olarak 100 yıllık bir camiayı temsil ettiğimizi unutmayarak, sorumluluğun yükünü omuzlarımızda taşıyarak; 27 Temmuz tarihinde TİMS Fabrika Düğün Davet ve Etkinlik Salonunda gerçekleştirdiğimiz, bu yıl gerçekleştiren en iyi 22.Şampiyonluk Balosu,  büyük katılımlarla Galatasaray’ımıza yakışır bir şekilde geçmiştir. 

Birlikteliğin büyük bir güç oluşturduğu, Galatasaray çatısı altında bu gücün daima hissedileceğini siz saygı değer taraftarlarımızla bir kez daha göstermiş olduk. Camiamızın taraftarları olarak takımımızın başarılarını kutladığımız gibi, zor günlerinde de yanında yer alarak, etkin ve verimli bir atmosfer oluşturup takımımıza her daim moral ve güç kaynağı olmaya devam edeceğiz. Sizlerin maddi ve manevi destekleri ile dernek faaliyetlerimizde ki etkinliğimizi daha üst seviyelere taşıyarak, adımızdan ve gücümüzden daha sık bahsedilir hale getirebilmek ve camiamıza daha faydalı olabilmek inancıyla yönetim kurulumla birlikte çalışmalarımızı devam ettireceğiz.

Galatasaray 22. Şampiyonluk Balomuza GALATASARAY SK  Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Banu Vahapoğlu Akgün, Galatasaray’ımıza geçmiş yıllarda hizmet etmiş futbolcularımız ve Spor Yorumcuları Sn. Evren Turhan, Sn. Erkan Engin'e Galatasaray yüzücü master milli sporcuları Oya Beybaş, Cahide Şeyman Kalaylı'ya çevre il ve ilçelerden gelen Galatasaray Derneği başkanları ve yönetim kurulu üyelerine; gecemizde sahne alan GÖKÇE KIRGIZ ve Dj Suat ATEŞDAĞLI ya organizasyonlarımıza iştiraklerinizle, bizlerle aynı havayı soluduğunuz için  şahsım ve yönetim kurulum adıma teşekkürü bir borç biliriz.

‘ADANMIŞ HAYATALARIN UMUDU’ olan Şanlı Armamızı taşıyan imzalı Formalarımızı, açık arttırmaya çıkarttırmayarak paha biçemeyen değerli büyüğümüz Galatasaray Kulüp Üyemiz ve Dernek Onursal üyemiz Hayırsever Zuhal Yılmaz a ve Büyük Galatasaray taraftarları olan İş adamları Erdal ve Ümit Akbaba'ya bizleri dünde bugünde ve yarında yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz.

7 Ağustos SÜPER KUPA FİNALİ Dev Ekranda 

2019-2020 Sezonu başlangıcında 2018-2019 sezonundaki bütün kupaları almanın morali ile girerek rakiplerine üstünlük kurmak isteyecek İmparator Fatih TERİM ve talebeleri AKHİSAR Spor ile Süper Kupa finalinde karşılaşıyor. Kdz. Ereğli Belediyesinin katkılarıyla sahil bandında bulunan amfi tiyatroda taraftarlarımızla bir araya gelerek, yan yana omuz omuza sarı-kırmızı renklerle donatarak dev ekranda maç keyfini yaşayacağız. Formanla, atkınla amfi tiyatroda buluşuyoruz.

Ayrıca 22. Şampiyonluk balomuzun GS TV tarafından gönderilen video görselininin de final maçı öncesinde gösterimi dev ekrandan taraftarımızla paylaşılacaktır.” İfadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.