Taksi ruhsat ücretlerinde yüksek artış...

Teknoloji Yayın: 06 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 06.02.2020 19:32:19
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kdz. Ereğli'deki taksiciler, ruhsat ücretlerindeki yüksek artış sonrası soluğu CHP Genel Merkezi'nde aldılar..

Yıllık 480 lira olan ruhsat yenileme ücreti yüzde 337,5 artışla 2 bin 100 liraya yükselince taksiciler soluğu Ankara’da aldı.

Ereğli FM'in haberine göre Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren 30’a yakın taksici dün Ankara’da önce CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, ardından da Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştü.

Yoğun programı nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme şansı bulamayan taksiciler, Genel Başkan Yardımcısı Torun’a yaşanılan süreç ve ruhsat ücretlerindeki artış hakkında bilgi verdi, destek istedi.

Taksicilerin sorunlarını dinleyen Torun’un “ Ülke zaten her gün zam konuşuyor, vatandaş, esnaf inim inim inliyor, size yapılan zam yüksek, zam tamam ama zammı da insaflı yapmak lazım.” dediği öğrenildi.

 Torun, konuyu takip edeceğini ve bu konuda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu da bilgilendireceğini söyledi.


#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.