Tartıştığı annesini bıçakladı!..

Teknoloji Yayın: 02 Ağustos 2019 - Cuma - Güncelleme: 02.08.2019 03:40:56
Editör - Muharrem YOKARIBAŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 17 yaşındaki genç, eve geç geldiği iddiası ile tartıştığı annesini sırtından bıçakladı. Yaralı anne olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı.

Olay gece 01.30 sularında Süleymanlar Mahallesi Kadı Tarlası mevkiinde meydana geldi. İddialara göre alkol aldıktan sonra eve geç giden 17 yaşındaki B.T. annesi ile tartıştı. B.T. tartıştığı annesi G. T. (44) ’yi mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile sırtından bıçakladı. G. T’nin komşuları yaralı için sağlık ekiplerine haber verdi. Annesini yaralayan B. T. olay yerinden kaçarken yaralı G. T. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinden kaçan B.. T. bir süre sonra polise teslim oldu. Olaydan sonra elinden yaralanan ve Polise teslim olan B. T. sağlık kontrolü için hastaneye getirildi. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.